Терористи знову обстріляли військових з «Градів»

Читать на русском

За ніч терористи обстріляли чотири позиції сил АТО і аеропорт в Луганську з «Градів», мінометів і самохідних гаубиць «Гвоздика».

Про це повідомив e Facebook координатор центру військово-політичних досліджень «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, пише «Слово і Діло».

«Протягом ночі тривав обстріл позицій сил АТО поблизу Маринівки. Обстріл проводився спочатку з РСЗВ «Град», потім із мінометів і 122-мм самохідних гаубиць 2С1 «Гвоздика», – написав Тимчук.

За його словами, вогонь вівся з боку кордону з Росією. «Сили АТО вели вогонь у відповідь. Дані щодо втрат уточнюються», – повідомив Тимчук. Також з «Граду» були обстріляні позиції сил АТО біля н. п. Провалля (Луганська обл), серед військовослужбовців є втрати.

У той самий час він додав, що в ході обстрілу з «Граду» аеропорту в Луганську, контрольованого силами АТО, а також позицій військових і переправи поблизу н. п. Дмитрівка українські військовослужбовці втрат не понесли.

Нагадаємо, заступник секретаря РНБО Михайло Коваль повідомив, що українських військових під Зеленопіллям терористи обстрілювали з систем залпового вогню «Торнадо». Як відомо, в результаті обстрілу загинули 23 військовослужбовці.

За період проведення антитерористичної операції на сході України загинули 258 українських військових, ще 922 були поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: