Російська авіація завдала удару по Сніжному – Тимчук

Читать на русском

Координатор центру військово-політичних досліджень «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук заявляє, що ворожа авіація сьогодні скинула бомби над містом Сніжне, що в Донецькій області.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на Facebook Тимчука.

«За оперативними даними групи «Інформаційний спротив», сьогодні вранці по н. п. Сніжне (Донецька область) був нанесений авіаудар. Зруйновані цивільні об'єкти. Є жертви серед мирного населення», - повідомив Тимчук.

Аналітик зазначає, що підстав вважати, що бомбардування влаштувала українська авіація, немає. За даними Тимчука, після того, як учора на Луганщині був збитий військово-транспортний АН-26, авіація сил АТО не здійснювала жодних вильотів.

З іншого боку, терористи не мають у своєму арсеналі авіаційної техніки, здатної виконувати подібні бойові завдання, пише експерт. З цього він робить висновок, що Сніжне зазнало атаки від рук російської армії.

Нагадаємо, вчора в небі над Луганською областю був збитий український військово-транспортний літак АН-26. За останньою інформацією, двоє членів екіпажу перебувають у полоні представників ЛНР, ще п'ятьох, а також військового, що супроводжував вантаж, на цю мить шукають.

Сьогодні екс-міністр оборони та заступник секретаря РНБО Михайло Коваль повідомив, що 11 липня під Зеленопіллям бойовики обстрілювали українських військових із систем залпового вогню «Торнадо», взятих на озброєння військами РФ у 2010 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: