В київському музеї ВВВ покажуть російську зброю із зони АТО

Читать на русском

Завтра, 12 липня, в Києві буде продемонстровано факти причетності Російської Федерації до підтримки терористів на сході України.

Про це повідомляє ІА “Інтерфакс” з посиланням на спікера інформаційного центру РНБО Андрія Лисенка, передає “Слово і Діло”.

На виставці в меморіальному комплексі Великої вітчизняної війни можна буде побачити вилучені силовиками документи, зброю та бойову техніку, передані сепаратистам із Росії.

Крім того, Лисенко закликав громадян розповсюджувати наявні у них докази підтримки бойовиків самопроголошених республік російською стороною. "Ми звертаємося до громадськості, журналістів, активістів із проханням виставляти в мережу Інтернет наявні докази причетності Росії до підтримки терористів на Донбасі", - відзначив речник РНБО.

Нагадаємо, що екс-міністр закордонних справ Андрій Дещиця обіцяв надати світу факти присутності Росії на сході України ще 17 квітня на чотиристоронній зустрічі голів зовнішньополітичних відомств в Женеві. Однак у ЗМІ жодних повідомлень з даного питання не було оприлюднено. Сам Дещиця за підсумками зустрічі заявив, що докази в нього були, але він їх не надавав, бо російська сторона не хотіла їх чути.

Крім того, “безперечні докази” присутності російських солдат на українській території обіцяв надати і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: