Яким буде Слов'янськ після терористів в обіцянках українських політиків?

Читать на русском

Вже майже тиждень над міською радою Слов'янська майорить український прапор, а жителі міста поступово повертаються до нормального життя. 

Тим часом «Слово і Діло» вирішило нагадати, що українські чиновники обіцяли зробити для пошматованого терористами багатостраждального міста.

Як зафіксувало «Слово і Діло», лідером за кількістю обіцянок, що стосуються Слов'янська став міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Зокрема, після того, як місто було очищено від сепаратистів і взято під контроль українською армією глава МВС пообіцяв, що не допустить повернення терористів в Слов'янськ. У той же час головний міліціонер країни запевнив, що дорожнє сполучення Слов'янськ-Артемівськ буде розміновано за два дні.

Того ж дня міністр заявив, що залізничне сполучення у звільненому місті буде відновлено, а нормальне водопостачання з'явиться через три дні після повернення електропостачання. Крім того Аваков пообіцяв жителям Слов'янська постійну гуманітарну допомогу, поки не буде налагоджена безперебійна робота магазинів у самому місті. Він також запевнив, що телевізійний сигнал у Слов'янську з'явиться до 14 липня.

Водночас Президент Петро Порошенко пообіцяв жителям звільненого міста, що найближчим часом у всьому Слов'янську буде відновлено подачу світла. Він також додав, що відтепер в Слов'янську буде мир і порядок, і ніякі військові дії не потривожать мирних громадян.

У свою чергу уповноважений Президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко запевнила, що влада відновить зруйновані під час АТО в Слов'янську будинки, дитсадки та школи вже до 1 вересня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: