Чмиря цікавить один футбол

Читать на русском

На "Сумихімпромі" досі не розпочали будівництво нового цеху, а в Охтирській районній лікарні не відкрили жодного з семи обіцяних нових відділень - голова облдержадміністрації Юрій Чмирь більше піклується про футбол.

Згідно з обіцянками сумського губернатора Юрія Чмиря, у першому кварталі поточного року на ПАТ "Сумихімпром" планували розпочати будівництво нового цеху з виробництва двоокису титану. Однак, як повідомили нам у Сумській ОДА, у першому кварталі року планувалося розпочати не будівництво нового цеху, а реконструкцію старого. Проте через відсутність коштів навіть цього не розпочинали.

Ще однією важливою невиконаною ініціативою Юрія Чмиря за підсумками першого півріччя поточногоо року є обіцянки щодо відкриття лікувальних відділень в Охтирській районній лікарні. Нагадаємо, що тут обіцяли відкрити сім відділень з інноваційним медичним обладнанням, однак не було відкрито жодного. Підкреслимо, що Юрій Павлович обіцяв добудувати нову сучасну лікарню в Охтирці ще минулого року.

Окрім того, минулого року сумський губернатор не відкрив два обіцяні центри розвитку дитини, не завершив реконструкцію перинатального центру, не добудував молокозавод у Путивльському районі, другу чергу обласного психоневрологічного диспансеру, Конотопський пологовий будинок та не створив центр олімпійської підготовки з біатлону.

Натомість в 2012-му році Юрій Чмирь відкрив в області дитячий футбольний центр "Барса", в який, очевидно, вкладає всю свою душу. Адже заради свого дітища губернатор налагодив співпрацю зі славнозвісним іспанським ФК «Барселона», та обіцяє відкрити філії «Барси» у кожному районі та місті області. Крім того, обласний очільник планує створити на Сумщині Академію футболу та футбольний інтернат на 120 осіб.

І все б нічого, аби в області відбувались й інші позитивні зміни, окрім футбольного прориву, адже не футболом єдиним…

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: