Кличко, як і Попов, обіцяє Києву новенькі тролейбуси до кінця року

Читать на русском

Мер Києва і голова КМДА Віталій Кличко пообіцяв, що вже до кінця поточного року в Києві з'являться 80 нових 18-метрових тролейбусів, а в метро почнуть курсувати 90 оновлених вагонів.

Про це він повідомив сьогодні, 9 липня, після презентації «Програми першочергових кроків Київського міського голови», пише «Слово і Діло» з посиланням на особистий сайт мера Києва.

«Сьогодні я представив напрямки своєї діяльності, і терміни виконання багатьох з них - 12 місяців. Однак, вже до кінця року на залучені інвестиції запустимо в столиці 80 нових тролейбусів, а також 90 оновлених вагонів для поїздів метро», - пообіцяв Кличко.

Як відомо, колишнє керівництво Києва також давало не одну обіцянку щодо закупівлі нового комунального транспорту і подальшого його виведення на столичні дороги. Зокрема, в березні минулого року екс-голова КМДА Олександр Попов запевнив, що протягом року міська влада закупить у українських виробників 120 великих тролейбусів для Києва і в цьому ж році їх виведуть на маршрути. Однак, як зафіксувало «Слово і Діло», з придбаних 140 нових тролейбусів в 2013 році тільки 33 вийшли на маршрути.

Відзначимо, що через півроку Попов знову пообіцяв, що до кінця 2013 року столиця отримає 40 нових тролейбусів, і вони з'являться на дорогах Києва.

На сьогоднішній день системою «Слово і Діло» зафіксовано 186 обіцянок Віталія Кличка. Скільки з них він виконав, а скільки провалив, можна дізнатися на нашому сайті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: