Почувши про призначення Єлісєєва, Семерак послав журналістів в Раду

Читать на русском

Міністр Кабінету міністрів України Остап Семерак відмовився коментувати інформацію про можливе призначення посла України в ЄС Костянтина Єлісєєва на посаду віце-прем'єра з питань європейської інтеграції.

Про це міністр сказав, відповідаючи на запитання кореспондента «Слова і Діла».

За його словами, призначеннями міністрів займається безпосередньо Верховна Рада України і з подібними питаннями слід звертатися саме до неї. «Це компетенція Верховної Ради. Я про це сказати сьогодні нічого не можу. Це рішення, які виходять за межі компетенції уряду», - повідомив Семерак.

Як відомо, сьогодні у ряді ЗМІ з'явилася інформація, що на закритій частині зустрічі з координації зусиль донорської допомоги Україні, яка напередодні відбулася у Брюсселі, міністр Кабінету міністрів України Остап Семерак заявив про те, що український уряд ухвалив рішення про введення посади віце-прем'єра з питань європейської інтеграції.

У ролі кандидатури на цю посаду нібито розглядається посол України в ЄС Костянтин Єлісєєв.

Нагадаємо, 30 травня міністр Кабінету міністрів Остап Семерак запевнив, що, незважаючи на введення посади заступника міністра з євроінтеграції в кожному міністерстві, загальна кількість чиновників залишиться в рамках штатної чисельності.

Як повідомляло «Слово і Діло», станом на 2 липня Кабінет міністрів України зареєстрував 186 кандидатів на посади заступників міністрів з європейської євроінтеграції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: