В зоні АТО почали видавати пенсії

Читать на русском

У Краматорську Донецької області поновлено виплату пенсій місцевим жителям через відділення «Укрпошти».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Мінінфраструктури.

Окремі відділення «Укрпошти» запрацювали і в Слов'янську — там поновлено роботу 9 відділень. Виплату пенсій у Слов’янську планується розпочати до кінця цього тижня.

«Одним з першочергових завдань Укрпошти є забезпечення соціальної функції – виплати пенсій та грошової допомоги населенню. Не дивлячись на складну ситуацію, Укрпошта продовжує приймати та доставляти поштові відправлення, тоді як приватні оператори вже давно відмовилися працювати у зоні ризику», - зазначає гендиректор «Укрпошти» Михайло Паньків.

В той же час, як повідомляли ЗМІ, станом на вчорашній день Кабмин не видавав пенсії в Сніжному Донецької області і Красному Лучі Луганської області.

Нагадаємо, 13 травня міністр соцполітики Людмила Денісова пообіцяла, що уряд докладе максимум зусиль, аби забезпечити здійснення всіх соціальних виплат в східних регіонах, проте ця обіцянка міністра зафіксована проектом «Слово і Діло» як невиконана. 

16 червня бойовики так званої Донецької народної республіки заблокували Донецьке обласне казначейство, зробивши неможливою роботу відомства, і, відповідно, нарахування соціальних виплат.


ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: