Тижневий дайджест станом на 22 липня 2013 року

Читать на русском

За останній тиждень до системи "Слово і діло" додано  150 нових обіцянок від представників центральних та регіональних органів влади. Серед головних фігур – віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул, міністр соціальної політики Наталія Королевська та голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул побував з робочою поїздкою в Дніпропетровській та Вінницькій області, надавши низку обіцянок відвіданим регіонам. Так, за його словами, в Дніпродзержинську до вересня встановлять статую Христа Спасителя, а в Кривому Розі на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» буде реконструйовано 30 установок очистки газу.

У Вінниці за підтримки уряду буде добудовано нову трамвайну лінію та автодорогу. Крім того, для міста в цьому році планується придбати 40 автобусів та 30 тролейбусів.

Міністр соцполітики Наталія Королевська обіцяє в поточному році збільшити мінімальну заробітну плату на 7-8% та працевлаштувати 490 тис. безробітних. Наступного року міністр пообіцяла збільшити мінімальну зарплату на 10% і працевлаштувати 500 тис. безробітних.

Крім того, минулого тижня Наталія Королевська повідомила, що цього року ветеранам та інвалідам війни буде надано 1000 авто.

Голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб дав низку обіцянок стосовно вдосконалення мережі дошкільних закладів освіти в області. Так, за його словами, цього року буде відкрито дитсадки в селах Ліпляве, Леськи, Мельниківка та Коржова. Більше того, в існуючих дитсадках відкриють 610 додаткових місць для дошкільнят, а в обласному центрі з’явиться новий приватний дитячий садок.

Протягом вказаного періоду 12 обіцянок отримали статус «Виконано» та 12 – «Не виконано».

Як і обіцяв Олександр Вілкул, з поточного місяця в Україні вже більше 3 тисяч відділень надають спрощений доступ до адміністративних послуг.

Однак донецькому губернатору Андрію Шишацькому не вдалося в травні відкрити завод з переробки насіння соняшнику в Маріуполі. Станом на 17 липня 2013 року готовність об'єкту становила 99%.

Станом на 22.07.2013 року в системі «Слово і діло» налічується 1002 персони і 15218 обіцянок, з них 9488 в процесі, 2599 виконаних і 2588 невиконаних.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: