Втікши з лікарні, екс-нардеп поставив на вуха всю Пенітенціарну службу

Читать на русском

Міністерство юстиції ініціюватиме відсторонення з посади керівника Пенітенціарної служби України Сергія Старенького до з'ясування обставин втечі екс-нардепа Олександра Шепелева.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Кабінету міністрів.

«Звільнені з посад керівник СІЗО міста Києва та керівник медичної служби міста Києва. На час розслідування відсторонений від виконання обов'язків керівник пенітенціарної служби Києва», - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, екс-нардеп Олександр Шепелев, який підозрюється в умисному вбивстві та привласненні майна, напередодні втік з Київської клінічної лікарні швидкої допомоги. Розслідуванням втечі займається Генеральна прокуратура.

У свою чергу Сергій Старенький, якого збирається відсторонити Мін'юст, у своєму «Фейсбуці» пообіцяв жорстко розібратися в даній ситуації.

Нагадаємо, в березні у Києві заарештували колишнього депутата Верховної Ради Олександра Шепелева. До цього Угорщина офіційно підтвердила Україні екстрадицію Шепелева.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 2 обіцянки керівника Пенітенціарної служби України Сергія Старенького. 28 квітня він, зокрема, запевнив, що спеціальних умов утримання для так званих «віпів» його відомство створювати не буде.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: