Стадіон для «Славутича»

Читать на русском

Черкаський губернатор Сергій Тулуб наведе «марафет» на занедбаному міському стадіоні для власного футбольного клубу.

Історія черкаського футболу не залишить байдужим навіть найжорстокіше серце: мало того, що область ніколи не відзначалася значними або хоча б якимись футбольними здобутками, та ще й єдиний міський футбольний клуб «Дніпро» в 2009-му році припинив своє існування. Наступного року Сергій Тулуб заснував нову команду – ФК «Славутич» - для якого не жалкує ні часу, ні грошей.

За останні три місяці черкаський губернатор дав вже шість обіцянок щодо облаштування міського стадіону – все для блага підопічного клубу, аби вони мали змогу тренуватись та грати в гарних умовах. Отож обласний керманич обіцяє:

закупити нові ворота;

подарувати стадіону міні-трактор для косіння газонів;

-  відремонтувати три спортивні майданчики;.

облагородити прилеглу до стадіону територію;

обладнати окремий пункт медичної допомоги для відвідувачів, які приходять підтримати команди;

вирішити питання освітлення прилеглої до стадіону території.

Сергій Тулуб, звичайно, не Ринат Ахметов, а бюджет Черкаської області трохи менший за прибутки СКМ, однак починання хороші. Тим більше, що разом з футбольним полем доведеться облагородити й інші об’єкти черкаського стадіону.

Отож, як одного разу з легкої подачі колишнього мера Сергія Одарича в Черкасах з’явився баскетбол (БК «Черкаські мавпи»), так скоро з подачі губернатора з’явиться і футбол. Можливо.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: