Тижневий дайджест станом на 15 липня 2013 року

Читать на русском

За останній тиждень до системи "Слово і діло" додано 66 нових обіцянок від представників центральних та регіональних органів влади. Серед головних фігур – міністр ЖКГ Геннадій Темник, міністр агрополітики Микола Присяжнюк та губернатор Київської області Анатолій Присяжнюк.

Геннадій Темник минулого тижня запевнив, що в мікрорайонах доступного житла побудують 194 будинки. До тогож, задля вирішення житлової проблеми відомство побудує 54 тис. квартир та здійснить компенсацію за іпотечними кредитами 4 140 сім’ям.

Окрім того, минулого тижня очільник Мінрегіонрозвитку заявив про реконструкцію 385 км теплових мереж, встановлення більше 300 блочних модульних котелень та 3 тис. індивідуальних теплових пунктів.

Міністр агрополітики Микола Присяжнюк минулого тижня заявив про створення заготівельно-збутової мережі в сільській місцевості, а також дав низку обіцянок стосовно покращення врожайності південних регіонів України. Зокрема, він обіцяє відновити системи зрошення на 2,5 млн. га землі, в 3-4 рази збільшити обсяги виробництва зерна в зонах ризикованого землеробства, а також наростити виробництво валової продукції в Криму та Херсонській області до 27 млрд. дол. на рік.

Київський губернатор Анатолій Присяжнюк в означений період заявив про урожай зернових у ввіреній області на рівні 3 млн. тонн та відкриття  восени цього року на Київському обласному хлібопекарському комплексі у Васильківському районі другої виробничої лінії.

Також очільник області оголосив про плани з придбання 80 автомобілів для «швидкої» до кінця поточного року.

Протягом вказаного періоду 14 обіцянок отримали статус «Виконано» та 23 – «Не виконано».

Голова Держінформнауки Володимир Семиноженко не стримав своєї обіцянки стосовно введення з поточного місяця в промислову експлуатацію системи електронного документообігу в органах виконавчої влади. Попри обіцянки міністра енергетики Едуарда Ставицького,  рішення про будівництво заводу з виробництва ядерного палива 11 липня не було прийнято.

Серед виконаних обіцянок слід відзначити недопущене опозиційними силами засідання Київради 11 липня та кадрові рішення міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка стосовно міліціонерів з Варадіївки.

Станом на 15.07.2013 року в системі «Слово і діло» налічується 1002 персони і 15068 обіцянок, з них 9362 в процесі, 2587 виконаних і 2576 невиконаних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: