Українські військові знищили 5 КамАЗів із терористами – Міноборони

Читать на русском

Напередодні ввечері підрозділи сил антитерористичної операції знищили колону з 5 автомобілів КамАЗ на півдні Донецької області, в яких знаходилися терористи.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, передає «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, увечері 2 липня терористи на цивільному транспорті з білим прапором під’їхали до одного з блокпостів українських військових і відкрили вогонь зі стрілецької зброї. «У відповідь терористи отримали гідну відсіч. Нападників було знищено», – повідомляє Міноборони.

У прес-службі відомства також зазначили, що протягом останньої доби терористами скоєно шістнадцять обстрілів блокпостів і позицій підрозділів ЗСУ та два напади на автомобільну колону. «Українські військовослужбовці дають гідну відсіч ворогу», – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, після поновлення бойових дій на Донбасі українські військові взяли під контроль пункт пропуску «Довжанський», з чим їх привітав Президент Петро Порошенко.

Разом з тим радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив, що групи бойовиків на Донбасі почали масово здаватися в полон. Також зафіксовано факти того, що терористи намагаються прорватися із зони АТО через український кордон назад до Росії. Тим часом сама РФ 1 липня закрила три пункти пропуску на кордоні з Україною, тим самим перекривши бойовикам шлях для повернення в Ростовську область.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: