РФ допомагає гуманітаркою і стягує техніку до кордону

Читать на русском

За останню добу Держприкордонслужба відзначає зосередження військової техніки РФ біля кордону з Україною, а також спроби терористів блокувати дії прикордонних підрозділів. 

Про це повідомляється на сайті відомства, пише «Слово і Діло»

У ході заходів з відновлення охорони та оборони державного кордону в прикордонних районах Луганської та Донецької областей були помічені реактивна установка залпового вогню «Град» і комплекс типу «С-300». Відзначається, що техніка з'явилися в ніч з 27 на 28 червня на блокпосту Збройних Сил РФ, в районі газорозподіляючих станції села Стрілецьке Генічеського району Херсонської області. 

На передніх позиціях спостерігаються ПЗРК і гармата. 

Крім того повідомляється, що колона автомобільної техніки Держприкордонслужби разом з підрозділами ЗС України близько 8:00 ранку 28 червня була атакована в Луганській області з використанням не тільки стрілецької зброї, а й фугасних мін, які були закладені заздалегідь. Прикордонниками було дано відсіч. В результаті обстрілу 2 прикордонника поранені. 

З 23.30 до 23.50 28 червня також на Луганщині був обстріляний з мінометів опорний пункт Держприкордонслужби в результаті якого 1 прикордонник отримав поранення. 

Нагадаємо, вранці вранці 29 червня колона з дванадцяти автомобілів МНС Росії виїхала в напрямку Ростова-на-Дону для передачі 90 тонн гуманітарної допомоги українцям.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: