У Наливайченка затримали чергового розповсюджувача газети «Новоросія»

Читать на русском

Співробітники Управління СБУ в Чернігівській області затримали громадянина України, який поширював друковані матеріали із закликами до вчинення посягань на територіальну цілісність і недоторканість України.

Про це повідомляє прес-служба відомства, пише «Слово і Діло».

СБУ припинила протиправну діяльність 44-річного мешканеця обласного центру, який  поширював випуски газети сепаратистського змісту «Новоросія».

Під час санкціонованого обшуку у його помешканні було виявлено понад 3 тисячі примірників друкованого видання, а також 10 патронів до автомата Калашникова.

В ході слідчих дій СБУ встановлено, що тираж друкованої продукції надійшов затриманому напередодні з Донецька через одну із служб поштової доставки.

На даний час слідчим відділом Управління СБУ в Чернігівській області за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознакою посягання на територіальну цілісність і недоторканість України.

Раніше у СБУ повідомляли про затримання двох місцевих жителів Херсонської області, харків'янина, сумчанина та пятьох жителів Дніпропетровської області, які розповсюджували газету сепаратистського змісту «Новоросія».

Нагадаємо, будучи народним депутатом, Олег Царьов заявляв, що має намір створити «незалежну суверенну федерацію південно-східних республік - Новоросію»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: