Швайка призначив нового ревізора для аудиту «Аграрного фонду»

Читать на русском

Міністр аграрної політики та продовольства Ігор Швайка повідомив про призначення нової людини на посаду головуючого у складі Управління внутрішнього аудиту Мінагрополітики, яка розпочне проведення аудиту ПАТ «Аграрний фонд».

Про це він розказав на брифінгу, відповідаючи на питання кореспондента «Слова і Діла»

У нас є Управління внутрішнього аудиту, в якому від сьогоднішнього дня працює нова людина, яка очолює його в складі міністерства. Попередній керівник цього управління після тривалої хвороби нарешті одужав і пішов на іншу роботу. Ми його з Богом відпустили. Приступила нова людина до виконання цих обов'язків. Керівник Управління внутрішнього аудиту шукає можливості наскільки швидко це можна буде втілити в життя», - сказав Швайка.

За його словами, «ревізори» Управління внутрішнього аудиту на сьогоднішній день перевантажені роботою, оскільки завдань для перевірки кожної галузі по кожному підприємству «приблизно в разів 100 більше», ніж їхніх можливостей.

Тому Міністерство почало проведення аудиту з найбільш «гарячих точок». На сьогоднішній день проведено перевірку на Луцькому КХП №2.

Нагадаємо, 8 квітня прем'єр-міністр Арсеній Яценюк під час наради щодо ситуації в агропромисловому комплексі дав доручення провести перевірку фінансової діяльності ПАТ «Аграрний фонд», та ПАТ «Державна продовольча зернова корпорація України», результати якої мають бути озвучені на засіданні Кабінету міністрів.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 48 обіцянок Ігоря Швайки, 5 з яких вже були виконані. Докладніше з ними можна ознайомитися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: