Щоб не думати, як прожити на зарплату, Кличко від неї відмовиться

Читать на русском

Мер Києва і голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко заявив про намір відмовитися від заробітної плати.

«Питання зарплати для мене не стоїть. Я прийшов не заради зарплати. Всі бачили, я заробив гроші чесно, всі знають, як я їх заробив», - сказав Кличко, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

При цьому столичний голова підкреслив, що навіть не знає, чи є у нього зарплата і який її розмір.

Водночас Кличко повідомив, що свою депутатську заробітну плату у Верховній Раді він ніколи не отримував і навіть не знає, де її отримують. За словами мера, його депутатська зарплата в розмірі 11 тисяч гривень перераховувалася в дитячий будинок «Ромашка».

«Я написав заяву, щоб її перераховували в дитячий будинок, таким же чином можу зробити і тут (на посаді мера і голови КМДА - ред.)», - зазначив міський голова Києва.

Нагадаємо, 25 червня Президент Петро Порошенко призначив мера Києва Віталія Кличка головою Київської міської державної адміністрації. Системою «Слово і Діло» зафіксовано 176 обіцянок Кличко. Скільки з них були виконані, можна дізнатися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: