Ярема взявся за медиків, які "відмазали" нардепа, підозрюваного у вбивстві

Читать на русском

Генеральна прокуратура України розпочала кримінальне провадження за фактом підроблення службовими особами Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги даних у довідці про стан здоров'я колишнього народного депутата Олександра Шепелева.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури, пише «Слово і Діло».

Повідомляється, що в рамках даного кримінального провадження було призначено комісійну судово-медичну експертизу для визначення стану його здоров'я, однак він відмовився від проведення медичних обстежень. В подальшому підозрюваного було госпіталізовано до Київської міської клінічної лікарні.

За результатами проведеної фахівцями Міністерства охорони здоров'я перевірки, встановлено, що діагноз Олександру Шепелеву медики київської лікарні винесли безпідставно.

Нагадаємо, Олександр Шепелев підозрюється в організації умисного вбивства, привласненні та розтраті чужого майна та інших злочинах. Шепелева було затримано у липні 2013 року у місті Будапешт. В подальшому, його екстрадували в Україну та взяли під варту.

Генпрокуратурою здійснюється досудове розслідування за підозрою Шепелева в організації вбивства, замаху на вбивство, незаконного заволодіння автомобілем, а також у привласненні та розтраті чужого майна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: