Тотальне знесення МАФів Бондаренко вважає маразмом

Читать на русском

Голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко вважає неправильною ініціативу щодо тотального знесення МАФів.

Про це він заявив на прес-конференції, передає кореспондент «Слова і Діла».

«МАФи зносити не можна, це маразматична ідея. Це єдина річ, з якої живуть люди», - підкреслив голова КМДА.

Втім, на думку Бондаренка, розміщення МАФів потрібно структурувати, а також мінімізувати корупційну складову в їх роботі.

«Моя особиста позиція - потрібно встановити зональність. Щоб вони не знаходились біля метро, щоб алкоголь не продавався біля дитячих садків і т. д. Потрібно їм видати паспорти, щоб вони не платили 1000$ чиновникам і міліціонерам, а 1000 грн в бюджет, 140 грн за світло та 60 грн за вивіз сміття», - додав очільник КМДА.

Нагадаємо, Бондаренко також заявив, що близько 18% втрат електроенергії в Києві викликані незаконною роботою МАФів.

14 березня Володимир Бондаренко пообіцяв боротися з незаконно встановленими МАФами. Зокрема, він заявив про плани звернутись до Люстраційного комітету, ВРЮ та особисто до міністра юстиції стосовно судових інстанцій, які працюють за межами Києва та ухвалюють рішення про діяльність МАФів в столиці.

6 травня Бондаренко, в свою чергу, пообіцяв звільнити від стихійної торгівлі всі входи і виходи з підземних тунелів.

Станом на сьогоднішній день системою «Слово і Діло» зафіксовано 79 обіцянок Володимира Бондаренка, 7 з яких були виконані, а стільки ж — провалені. Серед провалених обіцянок Бондаренка також демонтаж незаконно встановленого ринку біля будівлі ЦВК, який йому не вдалося здійснити у озвучені строки

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: