За 4,5 року Луцький мер зміг виконати майже 5-у частину своїх обіцянок

Читать на русском

Загалом проектом «Слово і Діло» зафіксовано 287 обіцянок міського голови Луцька Миколи Романюка, які він дав за час роботи на своїй посаді.

Відзначимо, що за 4,5 роки своєї роботи 60 обіцянок міський голова зміг виконати, 53 обіцянки він провалив, інші ж 174 обіцянки знаходяться в процесі реалізації, тобто згодом можуть виявитися як виконаними, так і проваленими.

Варто зазначити, що велика частина його обіцянок пов'язана з ремонтом доріг.

Так, у 2013 році Микола Романюк акцентував свою роботу на реконструкції доріг та освітленні міста. Обіцяні ремонти були проведені на дев'ятьох дорогах - на проспектах Грушевського та Відродження, на вулиці Глушець, Ковельській, вулиці Кривий Вал, Сенаторки Левчанівської, Набережній, Винниченка й мосту на ній. Реконструкція освітлення торкнулася  прибудинкових територій на просп. Президента Грушевського та просп. Відродження. Крім цього, до Дня міста Луцька був належно освітлений Луцький замок. Також зовнішнє освітлення було облаштоване на всіх територіях дитячих садочків.

Втім, Романюку не вдалося  провести ямковий ремонт та реконструювати шість запланованих ним доріг. Крім того, всупереч обіцянкам, він зміг домогтися встановлення на міських автобусах системи озвучування зупинок, відкрити дві амбулаторії  медицини  та ввести додаткові приміщення ще для двох амбулаторій.

За половину 2014 року Романюк встиг дати 86 обіцянок. Серед них - побудова церкви пам'яті Героїв Небесної Сотні та встановлення пам'ятного знаку Героям Майдану. 

Крім того, мер Луцька запланував оздоровити дітей зі сходу та півдня України на Волині.  Також в плани Романюка  входить скорочення на 50% парку автомобілів міськради, та скорочення самого апарату мерії.

Також Романюк обіцяє забезпечити цілодобовим водопостачанням 100% будинків Луцька та залучити 14 млн євро на модернізацію тепломереж.

Нагадаємо, Микола Романюк очолює Луцьк з 2010 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: