Мер Хмельницького Мельник тричі провалив обіцянку по ремонту дитсадка № 36

Читать на русском

У системі «Слово і Діло» зафіксовано три невиконаних обіцянки міського голови Хмельницького Сергія Мельника щодо ремонту одного і того ж дитячого садочка № 36.

Зокрема, 20 березня 2013 року Мельник запевнив, що вже до осені того ж року міська влада зробить ремонт у дитячому садку № 36, який знаходиться на проспекті Миру 84/2. 

Разом з тим мер Хмельницького заявив, що до 29 вересня - Дня міста, буде здана в експлуатацію перша черга садочка на 120 місць. Однак, як повідомило інтернет-видання «Всім», станом на 31 жовтня 2013 року в ДНЗ № 36 все ще тривали ремонтні роботи.

Незважаючи на це, в листопаді 2013 Мельник втретє пообіцяв до кінця року завершити реконструкцію дитячого садка. «Ми, нарешті, забрали 36 дитячий садок ... І цього року, я сподіваюся, виділені кошти, до нового року ми закінчимо реконструкцію», - сказав Хмельницький міський голова. Втім, і цю обіцянку йому виконати не вдалося. 14 березня поточного року інтернет-видання «Всім» поінформувало, що дитсадок № 36 у Хмельницькому буде відремонтовано в 2014 році.

В активі Сергія Мельника - 73 виконаних обіцянки з 182, зареєстрованих в системі «Слово і Діло». Ще 38 заяв мера Хмельницького отримали статус «не виконано». У процесі виконання зараз знаходиться 71 обіцянка чиновника, зокрема, про те, що в громадському транспорті Хмельницького буде створена зона бездротового Інтернету. Також Мельник пообіцяв почати будівництво навчально-виховного об'єднання в мікрорайоні Озерна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: