Сех заявляє про загибель не підготованих до бою військових під Слов'янськом

Читать на русском

Народний депутат із фракції «Свобода» Ірина Сех заявила, що в районі Слов'янська Донецької області загинуло вже більше 20 українських військовослужбовців 24-ї бригади з Яворівського району Львівської області.

Про це вона заявила в ході пленарного засідання парламенту.

«Щойно надійшла інформація про те, що в районі Слов'янска загинулj вже більше двох десятків наших військових. Це військовослужбовці 24-ї бригади з Яворівщини ... Сьогодні ми бачимо, що ми ще не встигли поховати загиблих над Луганськом, вже маємо більш ніж 20 смертей», – заявила Сех у ході пленарного засідання Верховної Ради, пише «Слово і Діло».

Крім того, нардеп нагадала, що кілька тижнів тому жінки блокували частини, тим самим намагаючись не пустити в зону АТО військовослужбовців, які не мають належного обмундирування.

Також Сех розповіла, що отримала інформацію, що незабаром планується відправити на схід третій батальйон територіальної оборони, який не має бронежилетів.

Нагадаємо, що в ніч на 14 червня в аеропорту Луганська під час заходу на посадку був збитий військово-транспортний літак Повітряних Сил Збройних Сил України ІЛ-76 з великокаліберного кулемета і зенітної установки.

Поточний рейтинг відповідальності Ірини Сех у системі «Слово і діло» становить 10% – проектом зафіксовано 42 її обіцянки, з яких 36 знаходяться у процесі виконання, 4 було виконано, а 2 провалено. Детальніше з ними можна ознайомитися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: