Після діагнозу в Раді Ляшка «полікували» зеленкою

Читать на русском

Народного депутата України і лідера Радикальної партії Олега Ляшка біля будівлі Львівської обласної телерадіокомпанії облили зеленкою.

Інцидент стався 18 червня близько 22:00 повідомляє телеканал «ZIK», пише «Слово і Діло».

За словами журналістів телеканалу, коли Ляшко під'їхав до приміщення львівської телерадіокомпанії, натовп невідомих молодих людей почав викрикувати «Ганьба!», після чого один із них облив політика зеленкою.


Сам же Ляшко висловив думку, що це так «Свобода» зустрічає його у Львові. «Я можу тільки припускати, хто це: або «свободівці», або «колоради». Хоча звідки у Львові можуть взятися «колоради»?», – сказав депутат.

Також Ляшко прокоментував цей казус у своєму Facebook, заявивши, що є більш «важливі для держави питання, ніж жалюгідна провокація проти мене».

Нагадаємо, напередодні народний депутат від фракції КПУ Ірина Спіріна, яка є завідувачкою кафедри психіатрії, загальної та медичної психології Дніпропетровської медичної академії поставила діагноз радикальному нардепу.

Варто відзначити, що традиція обливати опонентів зеленкою міцно влаштувалася в українському політикумі, і особливо в цьому досяг успіху в свій час Харків, де «зеленкові атаки» траплялися неодноразово. Зокрема, випробували на собі лікувальний розчин Михайло Добкін, Арсеній Яценюк, Арсен Аваков і Юрій Луценко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: