За врегулювання кризи на Донбасі тепер відповідальна Геращенко

Читать на русском

Президент Петро Порошенко призначив народного депутата від «УДАРу» Ірину Геращенко уповноваженим президента з мирного врегулювання конфлікту на сході України.

Про це йдеться у відповідному указі №533/2014, розміщеному на сайті Глави держави, пише «Слово і Діло».

«З метою сприяння досягненню громадянської злагоди, створення умов для впровадження мирного плану Президента України щодо врегулювання ситуації на сході України постановляю: призначити Геращенко Ірину Володимирівну Уповноваженим Президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях (за згодою)», – йдеться в указі.

Порошенко також надав Геращенко право організовувати і брати участь у проведенні консультацій, круглих столів, нарад з питань, що належать до її компетенції. При цьому в документі наголошується, що Уповноважений Президента України здійснює свою діяльність на громадських засадах.

У той самий час своїм указом № 532/2014 Порошенко призначив колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка своїм позаштатним радником, а указом № 530/2014 на посаду представника Президента України у Верховній Раді Порошенко призначив народного депутата від «Батьківщини» Руслана Князевича.

Ірина Геращенко виконала 4 з 15 обіцянок, зафіксованих системою «Слово і Діло». Серед 9 зобов'язань політика, які зараз знаходяться в процесі виконання - обіцянка, що партія «УДАР» у повному складі проголосує за розпуск парламенту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: