УДАРівець Іщенко, який потрапив у скандал, готовий скласти мандат

Читать на русском

Народний депутат від УДАРу Валерій Іщенко готовий скласти свій мандат у випадку підтвердження його причетності до скандальної історії з Георгієм Ярошенком.

«Оскільки моє ім'я згадується в скандалі з Георгієм Ярошенком, я хочу зазначити, що не маю відношення до цієї історії. Але розуміючи свою відповідальність перед партією УДАР та її виборцями, щоб уникнути подальших спекуляцій, якщо факти, наведені в ЗМІ, підтвердяться, я готовий скласти мандат народного депутата», - зазначив Іщенко, якого цитує прес-служба партії.

У свою чергу лідер партії, мер Києва Віталій Кличко звернувся до правоохоронних органів з проханням перевірити інформацію щодо Валерія Іщенка та Георгія Ярошенка.

Як відомо, напередодні заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Святослав Олійник оприлюднив інформацію, згідно з якою людина на ім'я Георгій Ярошенко приїхала до Дніпропетровська, і зібравши в місцевому фешенебельному клубі «Бартоломео» дніпропетровських бізнесменів, заявила, що призначена «смотрящим» від СБУ і що тепер збиратиме від них «данину».

Пізніше виявилося, що зазначений Ярошенко начебто має бізнес-зв'язки з нардепом від УДАРу Валерієм Іщенком.

«Користуючись нагодою, повідомляю, що всі ми з інтересом чекаємо складення депутатського мандата паном Іщенком - покровителем «смотрящєго» Ярошенка», - написав сьогодні у своєму «Фейсбуці» Святослав Олійник.  

Нагадаємо, що ще в 2012 році лідер УДАРу Віталій Кличко обіцяв зламати корупційну систему і очистити владу від корупціонерів. Також Кличко заявив, що боротиметься з корупцією у Києві, якщо стане мером і не допустить до управління містом осіб, причетних до корупції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: