Махніцький розцінив атаку на літак в Луганську як теракт

Читать на русском

Генеральна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом збиття військово-транспортного літака у Луганську, який було збито в ніч на 14 червня.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері, пише «Слово і Діло».

«Прокуратурою Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері за вказаним фактом розпочато досудове розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 258 КК України (терористичний акт, що призвів до загибелі людей та заподіяння значної майнової шкоди)», - повідомляють у відомстві.

Крім того у ГПУ підтверджуються дані про загиблих. На борту літака, окрім 9 членів екіпажу, перебували 40 військовослужбовців. Усі вони загинули.

Нагадаємо, ранком у Міністерстві оборони повідомили, що в ніч на 14 червня в аеропорту Луганська під час заходу на посадку був збитий військово-транспортний літак Повітряних Сил Збройних Сил України ІЛ-76 з великокаліберного кулемета і зенітної установки. 


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: