Попов та Монмартр

Читать на русском

В понеділок стало відомо, що Олександр Попов став почесним членом французького Синдикату ініціативи Монмартр. Це досить хороший бонус для міського очільника, який не виконав головну обіцянку з реалізації проекту «Київський Монмартр» - будівництво арт-комплексу на Андріївському узвозі.

До Дня Києва на Андріївському узвозі, а точніше на Алеї художників, мали облаштувати унікальний арт-комплекст з найдовшою в світі художньою галереєю.

Однак під час грандіозних святкувань Дня Києва на Андріївському було лише проведено суто культурний захід «Андріївський спуск і Монмартр – культурні побратими». Про зведення модерного комплексу та створення унікального арт-простору навіть не згадували.

Це й не дивно, адже київські чиновники ледве знайшли кошти на завершення реконструкції Поштової площі та будівництво метро Теремки.

З неофіційних джерел відомо, що за облаштування Київського Монмартру взялися невідомі «благодійники», а ініціатори проекту лише знизують плечима.

Втім, за повідомлення прес-служби КМДА, на Андріївському узвозі росте виноград, привезений з Монмартру. Ну чим не «атмосфера творчого вуличного свята на французький класичний манер»…?

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: