Кар'єра Гереги в Київраді закінчилася з 5 невиконаними обіцянками

Читать на русском

Проект «Слово і Діло» нарахував 22 обіцянки колишнього секретаря Київської міської ради Галини Гереги, які вона дала на своїй посаді.

Зокрема, 6 обіцянок мають статус «виконано», ще 5 їй виконати не вдалося, а 11 обіцянок все ще знаходяться в процесі реалізації.

Так, в 2012 році Герега виконала обіцянку обладнати під'їзди Деснянського та Дніпровського районів новими поштовими скриньками. Цікаво, що в тому ж році в Деснянському районі Києва були встановлені рекламні носії, в яких містилася обіцянка Галини Гереги щодо встановлення нових дитячих майданчиків у дворах району. Відзначимо, що і цю обіцянку колишній секретар Київради стримала - двадцять два нових дитячих та спортивних майданчика з'явилися на Троєщині та Лісовому масиві.

Водночас Герега не змогла виконати обіцянку щодо завершення реконструкції проспекту Ахматової до кінця 2013 року. Також у березні 2012 року вона обіцяла створити тимчасову контрольну комісію щодо вивчення ситуації навколо розширення меж селища Коцюбинське за рахунок земель лісопаркового призначення м. Києва, яке розташоване в межах Біличанського лісу. А в листопаді того ж року Герега заявила, що її головна мета - зберегти Біличанський ліс від вирубки. Однак ці дві обіцянки так і не були виконані екс-секретарем - 28 лютого 2013 року Київрада прийняла проект рішення про розширення меж столиці, в тому числі за рахунок приєднання території Біличанського лісу.

Серед решти заяв чиновника - обіцянка надати квартири 394 дітям-сиротам до 2016 року, збільшити до рівня прожиткового мінімуму допомогу малозабезпеченим сім'ям з дітьми та організувати проведення лижних змагань у Києві.

Як відомо, сьогодні з’явилась інформація, що мер Києва Віталій Кличко своїм розпорядженням від 5 червня звільнив Галину Герегу з посади секретаря Київради. Згідно з розпорядженням, Герега звільнена із займаної посади у зв'язку з закінченням терміну повноважень.

Нагадаємо, Галина Герега була призначена секретарем Київської міської ради в 2011 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: