Бригинець попросить Порошенка виконати те, що не зміг Турчинов

Читать на русском

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, як і обіцяв раніше, звернувся до Олександра Турчинова з проханням присвоїти начальнику горлівської міліції Андрію Крищенку звання Героя України, але отримав негативну відповідь. 

Про це Бригинець повідомив у коментарі кореспонденту «Слова і Діла».

«Так,я звернувся (з проханням присвоїти звання Героя України — ред.), але мені пояснили, що Турчинов не має права це робити. Бо він виконуючий обовязки і не може нікого нагородити. Я дуже сподіваюся, що тепер, коли є Президент, який може нагороджувати, всі люди, які варті цього, в тому числі і лицарі Небесної сотні, і такі хлопці, які показали себе в міліції, будуть нагороджені», - сказав Бригинець. 

Також нардеп пообіцяв звернутись з таким проханням до Президента Петра Порошенка, але не висловив впевненості, що пропозиція буде вислухана. «Я буду звертатись до Порошенка, дякую, що нагадали», - сказав нардеп.

У випадку, якщо звання Героя працівникам міліції дати не зможуть, Бригинець запропонував дати їм можливість очолювати обласну міліцію. 

Нагадаємо, начальник горлівської міліції Андрій Крищенко до останнього захищав від сепаратистів підрозділ міліції і не давав встановити прапор чужої держави на даху міськвідділу. 

14 квітня Бригинець пообіцяв звернутися до Олександра Турчинова з проханням присвоїти звання Героя України начальнику горлівської міліції Андрію Крищенку. 

В системі «Слово і Діло» зафіксовано 31 обіцянку Олександра Бригинця. Дві з них виконано, дві — провалено. 27 обіцянок знаходяться в стадії виповнення. В тому числі, Бригинець обіцяв скласти депутатські повноваження у разі невиконання перерахованих в передвиборчій програмі зобов’язань та підтримати закон про кримінальну відповідальність депутатів за голосування чужими картками.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: