Тижневий дайджест станом на 27 травня 2013 року

Читать на русском

За останній тиждень до системи "Слово і діло" додано 189 нових обіцянок від представників центральних та регіональних органів влади. Серед головних фігур – голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов, очільник «Укравтодору» Євген Прусенко та міський голова Луцька Микола Романюк.

Голова КМДА Олександр Попов минулого тижня дав цілу низку важливих обіцянок щодо розвитку столиці. Зокрема, він планує ініціювати парламентські слухання щодо законодавчих ініціатив Києва, створити центр ділової та виробничої активності в Деснянському районі столиці, а також ініціювати об'єднання посад мера Києва та голови КМДА після проведення міських виборів.

Олександр Попов також переніс терміни завершення реконструкції Поштової площі та благоустрою вулиці Сагайдачного.

Керівник «Укравтодору» Євген Прусенко минулого тижня оголосив плани щодо ремонту автодоріг на наступні два роки. Зокрема, планується реалізувати проект з будівництва траси Київ - Канів - Чигирин - Дніпропетровськ по правому березі Дніпра, перехід через Дніпро в Запоріжжі, побудувати окружну дорогу Києва та провести концесійні конкурси для будівництва шести платних доріг.

До того ж, чиновник запевнив, що вже  в липні розпочнеться ремонт траси Київ-Одеса.

Міський голова Луцька Микола Романюк також вирішив оновити дороги в місті. Зокрема, ремонт планується провести по проспектах Грушевського та Відродження, вулицях Гордіюка, Чорновола, Набережній, Сенаторки Левчанівської,  Стрілецькій, Ківерцівській, проспекті Соборності та інших.

Протягом вказаного періоду 24 обіцянки отримали статус «Виконано» та 31 – «Не виконано».

До святкування Дня Києва не було завершено ряд обіцяних проектів, зокрема, перша черга проекту з реконструкції Поштової площі, благоустрій вулиці Сагайдачного та станція метро Теремки. Натомість, у відповідності до обіцянки заступника голови КМДА Віктора Коржа, була завершена перша черга реконструкції легкоатлетичного манежу Київської міської школи вищої спортивної майстерності.

Крім того, у Донецьку минулого тижня відкрився обіцяний міністром молоді та спорту Равілем Сафіуліним стадіон РСК "Олімпійський".

Станом на 27.05.2013 року в системі «Слово і діло» налічується 989 персон і 14082 обіцянки, з них 8600 в процесі, 2507 виконаних і 2465 невиконаних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: