Киянам пропонують зносити тільки ті МАФи, які їм не подобаються

Читать на русском

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець вважає, що проведення активістами пікетів біля МАФів має допомогти владі визначитися щодо необхідності їх демонтажу.

Про це Бригинець сказав у ході круглого столу, передає кореспондент «Слова і Діла»

«Ті МАФи, які треба зносити, їх можна знести, але для цього треба перевірити, чи справді цього хочуть люди... Щоб представники влади чітко розуміли, коли це точно суперечить інтересам громади і громада це виявляє. Це повинні бути не тільки підписи, а й реальні дії, наприклад, пікети. Інколи закон дозволяє одне, а громада проти цього заперечує. Тому якщо є право поставити МАФ - це не обов'язково, що він має там стояти», - сказав Бригинець.

Також нардеп пообіцяв підтримати ініціативу блокування МАФів та «стояти в пікеті» разом з усіма для того, щоб донести до високопосадовців «справжні думки людей».

Нагадаємо, 14 березня Володимир Бондаренко, голова КМДА, пообіцяв боротися з незаконно встановленими МАФами. Однак, вже 13 квітня він зізнався, що не може цього зробити.

Також, 30 квітня у своїй передвиборчій програмі Леся Оробець обіцяла за 1 рік провести демонтаж МАФів  у підземних переходах міста Києва.                                                                      Таку ж обіцянку дав і мер Віталій Кличко, який планував прибрати незаконні МАФи  біля виходів з метро. 

Наразі системою «Слово і Діло» зафіксована 31 обіцянка Олександра Бригинця, з яких дві були виконані, і дві — провалені.  

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: