Доній поки не готовий створювати свою політсилу під парламентські вибори

Читать на русском

Народний депутат Олесь Доній заявив, що розбіжності у ідеологічних поглядах представників депутатської групи «Суверенна європейська Україна» поки не дозволяють говорити про створення політичної сили на базі цієї групи.

Про це Доній розказав, відповідаючи на запитання кореспондента «Слова і Діла» з цього приводу.

«Це не є політична партія і люди, які зібралися в цій групі, вони достатньо різні. Я прихильник того, щоб спочатку сформувалась єдина ідеологія, а не мета потрапити у парламент. Тобто, потрібний не час, а ідеологічна визначеність. На цей момент група поводиться патріотично і правильно, але цього достатньо для того, щоб входити до майданівської коаліції, але цього ще недостатньо для того, щоб мати політичну перспективу», - сказав Доній.

Нардеп наголосив, що новостворена група сформувалася у важкі дні, коли потрібне було чітке визначення депутатів - чи вони на боці Майдану, чи на боці попередньої влади. Тому політично вибір був зроблений, але ідеологічно нардепи «лише притираються один до одного». 

В той же час нардеп підкреслив, що розмови про утворення нових політичних проектів ведуться зараз і в Верховній Раді, і поза нею. 

Нагадаємо, 27 лютого стало відомо про створення депутатської групи «Суверенна європейська Україна». В групу зараз входять 35 депутатів. Уповноваженими представниками даної групи стали Ігор ЄремеєвЯрослав Москаленко та Олесь Доній.

На разі в системі «Слово і Діло» зафіксовано 12 обіцянок Олеся Донія, з якими можна ознайомитися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: