Чим не вгодив Севастополь?

Читать на русском

Ще зовсім недавно прем’єр-міністр Микола Азаров заявляв, що в поточному році «уряд зосередиться на реалізації інфраструктурних проектів, які безпосередньо впливають на якість життя людей». При цьому він заявив, що в поточному році побудують об’їзні дороги навколо Дніпропетровська та Севастополя, а також трасу першої категорії Луганськ-Донецьк. Однак за півроку, що минули з часу проголошення даної заяви прем’єра, пріоритети різко змінилися.

За словами Миколи Азарова в цьому році мав бы бути збудований автооб’їзд навколо Севастополя. Однак, згідно з оголошеними віце-прем’єр-міністром Олександром Вілкулом та головою «Украавтодору» Євгеном Прусенком планами, об’їзна дорога навколо Севастополя більше не входить в до переліку об’єктів для будівництва на наступний рік. Тим не менше, об'їзна дорога будуватиметься для Донецька, а також будуватимуть окружні дороги навколо Лубен, Сімферополя та Новомосковська.

Натомість севастопольцям наобіцяли в цьому році побудувати три житлові будинки та новий стадіон. Теж непогано.

Щодо будівництва об’їзної дороги навколо Дніпропетровська, то його також, за словами Прем’єр-міністра, мали б завершити до кінця року.  Однак наразі оголошуються вже зовсім інші терміни реалізації проекту - за словами Президента Віктора Януковича, дорогу побудують ближче до 2015-го року. Таким чином, завершення будівництва відкинуто на 2-3 роки вперед.

Будівництво на трасі першої категорії Луганськ-Донецьк буде також «масштабним»: віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул повідомив, що протягом поточного року буде розпочато реконструкцію автодороги на ділянці у 600 м.

Ось так іноді все може змінитись за якісь шість місяців…

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: