Що встиг наобіцяти житомирянам новий губернатор - «Слово і Діло»

Читать на русском

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 21 обіцянку голови Житомирської обласної державної адміністрації Сидора Кізіна, з яких статус «виконано» отримала поки тільки одна.

Зокрема, губернатор Житомирської області назвав своїм основним завданням забезпечення чесності, відповідності закону і прозорості президентських виборів, які пройшли 25 травня поточного року. 

В результаті, 26 травня Кізін підтвердив, що вибори на Житомирщині пройшли прозоро і демократично. За його словами, ніяких нарікань з боку іноземних спостерігачів не надходило.

Серед решти заяв голови Житомирської ОДА звертають на себе увагу обіцянки про створення формування з охорони громадського порядку і державних кордонів, а також про заміну кадрів у правоохоронних та контролюючих органах. Крім того, Кізін пообіцяв особисто сприяти державній організації «Комбінат «Рекорд» і всіляко сприяти відновленню роботи Липницького спиртзаводу, який припинив свою роботу.

25 квітня чиновник запевнив, що в поточному році область отримає 40 автомобілів швидкої допомоги. За словами Кізіна, кожен район отримає по 1-му автомобілю, а міста обласного підпорядкування - по 2.

Також він заявив, що влада забезпечить мир і спокій в регіоні і докладе максимум зусиль, щоб по вулицях не ходили озброєні люди. Крім цього, Кізін пообіцяв виплатити 300 тис. грн сім'ям загиблих військовослужбовців з Житомирської області.

Відзначимо, що 14 березня 2014 року голова Житомирської ОДА запевнив, що буде проводити особисті прийоми громадян в рази частіше, ніж попереднє керівництво. Разом з тим губернатор стверджує, що не призначатиме на посади людей, які чимось себе заплямували і не сприймаються громадськістю.

З 15 лютого 2010 року Сидір Кізін очолює Житомирську обласну організацію ВО «Свобода», а на пост голови Житомирської ОДА він був призначений 2 березня 2014 року. У процесі виконання знаходяться 20 обіцянок чиновника, які в подальшому можуть виявитися як виконаними, так і проваленими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: