Мер Чернігова Соколов з року в рік обіцяє нову тролейбусну лінію

Читать на русском

Проект «Слово і Діло» зафіксував дві ідентичні обіцянки мера Чернігова Олександра Соколова, які на сьогодні мають статус «не виконано».

Зокрема, в програмі економічного і соціального розвитку Чернігова на 2012 рік, яка була підписана міським головою, було передбачено будівництво тролейбусної контактної лінії по вулиці 50 років ВЛКСМ.

Однак під час прес-конференції, присвяченій підсумкам 2012 року, Соколов повідомив, що будівництво контактної лінії, яка дозволить відкрити новий тролейбусний маршрут для поліпшення транспортного сполучення між мікрорайоном Масани та вул. Рокосовського, перенесли на 2013 рік.

Разом з тим у лютому 2013 році чернігівський міський голова повторив свою обіцянку і заявив, що будівництво тролейбусної контактної лінії по вул. 50 років ВЛКСМ буде здійснено до кінця 2013 року. Втім, через проблеми з фінансуванням початок робіт з прокладання тролейбусної лінії було знову перенесено.

Статус «не виконано» також має обіцянка Соколова придбати в 2013 році 10 нових тролейбусів чернігівського виробництва. Водночас заява мера Чернігова про придбання 22-х нових тролейбусів для Чернігівського тролейбусного управління поки що знаходиться в процесі виконання.

Загальна кількість обіцянок Олександра Соколова досягає 93. З них він виконав лише 17. Так, міський голова Чернігова відновив роботу тролейбусного маршруту № 9, а також створив 7210 нових робочих місць. Серед зобов'язань, які мають статус «в процесі» - обіцянка побудувати комплексний спортивний центр і виконання капітального ремонту зупинок громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: