Участь у АТО візьмуть всі підрозділи МВС - Аваков

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що в антитерористичній операції на сході України візьмуть участь всі бойові і патрульні підрозділи МВС.

«Прийняв рішення - всі 100% бойових і патрульних підрозділів МВС візьмуть участь у АТО», - написав Аваков у себе на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

За словами міністра, це стане не тільки необхідністю, але й перевіркою на профпридатність і патріотизм. «Всі, хто думав «проскочити» і відсидітися - рапорти на стіл - звільняйтеся. Всім, хто з честю пройде випробування, виконуючи свій обов'язок - повага і перспектива», - написав Аваков.

Глава МВС вважає, що гартування підрозділів в умовах реальних загроз і викликів - «один з факторів створення нової міліції, якому суспільство стане довіряти».

Аваков також повідомив, що всі учасники АТО будуть забезпечені касками, бронежилетами і необхідною зброєю. «Після прибуття на місце, у разі висунення на позиції бойового зіткнення - бійці батальйону додатково будуть оснащені важкими бронежилетами 5-6 класу», - повідомив міністр.

Нагадаємо, раніше Арсен Аваков повідомив, що звільнив вісьмох колишніх бійців спецпідрозділу «Беркут» з Чернігівської області, які не захотіли їхати в зону проведення АТО. Також, 2 червня він пообіцяв в найближчі вихідні спорядити українську армію європейськими бронежилетами (до 3 тис. примірників) і кевларовими касками (більше 7 тис. примірників).

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: