Краща оцінка 100 днів роботи Авакова – кримінальна справа в Росії

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у себе на сторінці в Facebook відзвітував про досягнення за 100 днів роботи на своїй посаді.

Зокрема, Аваков вважає досягненням недопущення сепаратистського сценарію в Харкові, пише «Слово і Діло».

Також міністр заявив, що пишається, як відтворюється Національна гвардія України. «Армії не будуються, звичайно, за пару місяців, але вже зрозуміло: крок правильний, темпи хороші і результат для країни буде дуже значущим!», – заявив Аваков.

У той самий час голова силового відомства вважає, що розпочати реформу в системі МВС поки не вдалося. На його думку, поточна ситуація в країні визначила інші невідкладні імперативи. «На якийсь період часу стійкість і керованість системи стала вище якості – на жаль, але підготовку провели непогану. Сподіваюся, що б не трапилося, почнемо перебудову і реформу на марші », – написав він.

«Так, мало не забув: мою і Коломойського роботу високо оцінили в Росії – завели кримінальну справу. А ви кажете...», – резюмував міністр.

Проект «Слово і Діло» зафіксував 58 обіцянок міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, з яких 34 поки що мають статус «в процесі», 15 обіцянок мають статус «виконано», а ще 9 - «не виконано».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: