Тижневий дайджест станом на 13 травня 2013 року

Читать на русском

За останні два тижні до системи "Слово і діло" додано 206 нових обіцянок від представників центральних та регіональних органів влади. Серед головних фігур – Президент Віктор Янукович, перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов та голова Сумської облдержадміністрації Юрій Чмирь.

Президент Віктор Янукович минулого тижня в честь 68-ї річниці Великої Перемоги повідомив, що пенсія учасників та інвалідів війни з поточного місяця становитиме 2548 грн.

Перебуваючи з робочою поїздкою в Криму, Віктор Федорович пообіцяв, що в Севастополі буде побудовано новий стадіон на 25-30 тис. уболівальників. Окрім того, Президент заявив про ініціювання проведення змагань з дитячого футболу з фіналом у МДЦ «Артек».

Перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов, перебуваючи з робочим візитом в Брюсселі, повідомив, що уряд буде вживати заходи задля зниження податкового навантаження та покращення адміністрування податку на додану вартість.

Під час візиту до Народного меморіалу біля Конча-Заспи віце-прем’єр-міністр пообіцяв взяти під особистий контроль питання надання офіційного державного статусу меморіалу.

Голова Сумської ОДА Юрій Чмирь пообіцяв найближчим часом надати житло п’яти родинам чорнобильців області, а також з кожним роком збільшувати кількість житла для відповідної групи пільговиків.

Будучи головою Федерації футболу Сумщини, Юрій Павлович дав чергову низку обіцянок з розвитку даного виду спорту в області. Зокрема, за підтримки ФК «Металіст» в області з’являться додаткові футбольні поля, побудовані за новітніми стандартами. Чиновник також планує налагодити співпрацю обласного дитячого футбольного центру «Барса» з провідним футбольним клубом «Барселона».

Протягом вказаного періоду 23 обіцянки отримали статус «Виконано» та 34 – «Не виконано».

Як і обіцяли Прем’єр-міністр Микола Азаров та голова КМДА Олександр Попов, до 9 травня на Алеї Слави в Києві було встановлено перші бюсти героям СРСР.

Однак обіцянка гендиректора "Київзеленбуду" Михайла Царенка про висадку 289 м’ясочервоних каштанів не була виконана, адже, як виявилось, на Хрещатику були висаджені звичайні кінські каштани, які цвітуть білим цвітом і коштують значно дешевше. І попри обнадійливі обіцянки Олександра Попова та очільника "Київавтодору" Петра Берегового ямковий ремонт доріг в столиці до Дня Перемоги не було завершено.

Станом на 13.05.2013 року в системі «Слово і діло» налічується 988 персон і 13763 обіцянки, з них 8918 в процесі, 2456 виконаних і 2389 невиконаних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: