Через невиконану обіцянку Бурбака авіамонополіі ще доведеться потерпіти

Читать на русском

Європейська сторона заявила про перенесення дати підписання з Україною Угоди про спільний авіаційний простір з 5 червня на пізніший термін.

«Заплановане на сьогодні, 5 червня 2014 року, підписання Угоди про спільний авіаційний простір між Україною та Європейським Союзом відкладено європейською стороною», –пише «Слово і Діло»  з посиланням на прес-службу Мінінфраструктури.

Причиною відстрочення підписання документа називають неузгодженість позицій Іспанії та Великобританії щодо формулювання одного з пунктів угоди.

У свою чергу відомство інформує про повну свою готовність до підписання Угоди й очікування відповідного рішення ЄС.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Максим Бурбак обіцяв, що підписання Угоди відбудеться саме 5 червня 2014 року на зустрічі Ради міністрів ЄС. У цьому зв'язку Бурбак розраховував на збільшення на 10-15% пасажирського потоку  в європейському напрямку.

Крім того, голова Мінінфраструктури запевнив, що після підписання Угоди про спільний авіаційний простір з ЄС жодних монополій у сфері авіаційних перевезень не буде.

У системі «Слово і Діло» зареєстровано 47 обіцянок Максима Бурбака. Два з них Бурбак не виконав: не реалізував підписання Угоди про спільний авіаційний простір з ЄС 5 червня 2014 року, а також не забезпечив транспортного сполучення з Кримом у повному обсязі. 45 його обіцянок знаходяться у стадії реалізації. З ними можна ознайомитися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: