Скриплячи зубами, Оробець таки продовжить ходити до Ради

Читать на русском

Народний депутат Леся Оробець заявила, що залишається народним депутатом у Верховній Раді з небажанням, оскільки хотіла очолити фракцію в Київраді.

Про це політик написала на своїй сторінці у «Фейсбуці», пише «Слово і Діло».

«Я залишаюся депутатом Верховної Ради. Мені, зізнаюся чесно, не радісно. Я хотіла б піти з Верховної Ради і очолити фракцію в Київраді. Ми відразу домовилися: якщо зуміємо провести нашу команду хоча б у 10-12 чоловік – залишаюся в Київраді. Ні – ефективніше буде зв'язка «нардеп – депутати Київради», – пише Оробець.

За словами нардепа, за останні кілька днів команда Оробець ухвалила низку рішень щодо майбутньої роботи в інтересах киян.

Головними завданнями фракції, яка знаходиться в меншості у Київраді, Оробець назвала прискорення «адекватних рішень», боротьбу з корупцією та максимальне посилення ефективного громадського контролю над діяльністю київської влади.

Нагадаємо, 14 травня 2014 року стало відомо, що ЦВК скасувала реєстрацію кандидатів у мери Києва депутата ВР Лесі Оробець та екс-голови КМДА Івана Салія.

Того самого дня Оробець заявила про те, що цю ініціативу висунув представник комісії від партії «УДАР».

І вже наступного дня Окружний адміністративний суд Києва ухвалив задовольнити адміністративний позов Лесі Оробець та поновити її кандидатом у депутати Київської ради.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 9 обіцянок Лесі Оробець. 4 з них вона вже виконала, 3 провалила. Оробець обіцяє добитися присвоєння звання «Герой України» офіцерам бригади тактичної авіації в аеропорту «Бельбек», також планує створити Національне бюро антикорупційних розслідувань.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: