Розсекречено план поділу фракції ПР на групи впливу

Читать на русском

Фракція Партії регіонів, що розпадається, продовжує ділитися на групи впливу. 

Про це свідчить фотографія, розміщена фотографом Владом Соделем на його сторінці у «Фейсбуці».

Був знятий план, на якому показано, що «регіонали», які залишилися в парламенті, поділилися на чотири групи під керівництвом Юрія ВоропаєваОлексія КунченкаВолодимира Бандурова, а також на групу тих, «які не визначилися», пише «Слово і Діло».

Зокрема, до групи Воропаева, який, як відомо, представляє інтереси Ріната Ахметова, увійшли Ганна Герман, Володимир Малишев, Євген Геллер, Віталій Калюжний, Тетяна Бахтєєва, Вадим Новинський, Юрій Іванющенко та інші.

До «групи Кунченка» увійшли представники Харкова: Дмитро Добкін, Валерій Писаренко, Дмитро Святаш, а також Олександр Єфремов та інші.

Цікаво, що до групи, що «не визначилися» увійшли відкликаний більшістю голосів парламенту Олег Царьов, народний депутат Борис Дейч, який раніше заявив про бажання скласти депутатські повноваження. Також цікаво, що Сергій Брайко, який досі числиться в парламентських лавах, нині представляє інтереси іншої держави і вже два місяці є першим заступником міського голови Ялти.

Нагадаємо, 3 червня з парламентської фракції Партії регіонів вийшли 20 депутатів. Серед найбільш гучних прізвищ зі списку варто виділити депутатів Владислава Лук'янова, Володимира Олійника, Таїсію Повалій. Також фракцію залишили Олександр Пономарьов, Євген Балицький, Олександр Васильєв, Володимир Вечерко, Сергій Горохов, Віталій Грушевський, Анатолій Денисенко, Віталіна Дзоз, Олександр Дудка, Олександр Козуб, Валентина Лютикова, Євген Мураєв, Юрій Самойленко, Володимир Струк, Віктор Тихонов та Володимир Чуб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: