Нардеп Олійник може стати бездомним услід за Царьовим

Читать на русском

Колишній регіонал, а нині член депутатської групи «За мир та стабільність» Володимир Олійник заявляє, що на його будинок у Черкаській області напали представники однієї з сотень Майдану.

Маєток депутата в селі Кедина Гора на Черкащині постраждав від рук невідомих осіб, що назвалися майданівськими сотниками, пише «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

За словами Олійника, всередині перебувають літні жінки та діти, а наряд міліції, що прибув на виклик, не може нічого вдіяти, оскільки нападники нібито погрожують правоохоронцям фізичною розправою.

Нагадаємо, це вже не перший візит активістів Євромайдану до маєтку Олійника. 26 травня, в розпал революційних подій, група протестувальників навідалася до Кединої Гори на розмову з депутатом, однак його не виявилося вдома.

21 травня нападу зазнав будинок Олега Царьова у Дніпропетровську. Маєток політика тоді підпалили коктейлями Молотова. Пожежу вдалося загасити, а після зняття депутатської недоторканості з Царьова керівництво Дніпропетровщини запропонувало поселити в його будинку біженців з південного сходу України.

Нагадаємо також, відібрати в депутатів та держслужбовців безкоштовні державні дачі нещодавно пообіцяв міністр Кабінету міністрів Остап Семерак. Крім того, 21 березня «Слово і Діло» вже писало про те, що Віктор Ющенко переїхав зі своєї держдачі в Конча-Заспі лише цієї зими, хоча не мав права там перебувати з моменту припинення його президентських повноважень.

Володимир Олійник дав усього 13 обіцянок, зафіксованих системою «Слово і Діло», з яких виконав 5.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: