Фінальна стадія АТО в Пашинського розтяглася майже на місяць

Читать на русском

Т. в. о. голови Адміністрації Президента Сергій Пашинський 11 травня запевнив, що АТО в районі Красного Лиману, Слов'янська, Краматорська вийшла на фінальну стадію, але станом на вчорашній день, 3 червня, більш ніж через три тижні після озвученої Пашинським обіцянки в цьому районі, як і раніше, йшли запеклі бої.

Таким чином, проект «Слово і Діло» класифікував цю обіцянку керівника президентської адміністрації як невиконану. Крім того, як невиконану зафіксовано ще одну обіцянку Пашинського – 3 травня він заявив, що скоро Слов'янськ та Краматорськ повернуться до нормального життя, але через місяць цього так і не відбулося.

Ситуація у Слов'янську і Краматорську зараз, як і раніше, залишається дуже напруженою, в містах відбуваються активні бої з сепаратистами. Українські силовики були змушені ввести військову техніку й відкрити вогонь у житлових районах, а міністр внутрішніх справ Арсен Аваков закликав місцевих жителів не залишати своїх будинків.

Системою «Слово і Діло» на цю мить зафіксовані 19 обіцянок Сергія Пашинського, з яких 6 були не виконані, 12 залишаються у процесі виконання, а одну вдалося виконати.

Крім вищевказаних обіцянок, Пашинський не впорався також із зобов'язаннями опублікувати фінансову звітність партії «Батьківщина» на офіційному сайті, вберегти східні області України від кримського сценарію, локалізувати та стабілізувати ситуацію у Слов'янську, а також звільнити міліціонерів, які співпрацюють із сепаратистами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: