У черзі на зняття недоторканності стоять ще два нардепи – Махніцький

Читать на русском

В. о. генерального прокурора України Олег Махніцький повідомив про те, що ГПУ внесла до Верховної Ради подання про позбавлення депутатської недоторканності колишнього депутата фракції Партії регіонів Володимира Олійника та члена Компартії Ігоря Калетника.

За словами Махніцького, крім Олега Царьова, якого парламент позбавив депутатської недоторканності на ранковому засіданні у вівторок, на розгляд Ради представлені також Володимир Олійник та Ігор Калетник, пише «Слово і Діло».

«На сьогоднішній день внесено три подання до Верховної Ради», – повідомив Махніцький у ході прес-конференції. За його словами, питання про причетність нардепів до сепаратизму ще вивчається. Генпрокуратура перевіряє діяльність вищевказаних осіб та готує щодо них доказову базу.

Сьогоднішній парламентський день виявився напрочуд продуктивним у плані кадрових рішень. Так, Верховна Рада нарешті позбавила недоторканності й проголосувала за взяття під варту сепаратиста Олега Царьова. Крім того, про свій вихід із фракції Партії регіонів оголосили 20 депутатів, у тому числі й підозрюваний у сепаратизмі Олійник.

Нагадаємо також, учора «Слово і Діло» писало про те, що колишній голова адміністрації президента Януковича Сергій Льовочкін планує створити власну партію.

У рейтингу «Слова і Діла» екс-регіонал Володимир Олійник має 5 виконаних обіцянок із 13 зафіксованих, а його колега з КПУ Ігор Калетник – 7 із 18.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: