Ще не «інавгурований» Порошенко зібрався на першу закордонну зустріч

Читать на русском

Петро Порошенко, а також президент Польщі Броніслав Коморовський, президент США Барак Обама і президент Франції Франсуа Олланд зустрінуться 3-4 червня у Варшаві з нагоди святкування 25-річчя перших частково демократичних виборів у Польщі.

При цьому цей візит буде першим для Порошенка в якості президента, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Цей візит буде корисний для нашої країни, для координації дій з нашими партнерами, які у складний час простягли нам руку. Це США, керівництво ЄС та лідери різних європейських країн», – прокоментував Порошенко.

У канцелярії президента Польщі той факт, що перший свій візит Порошенко здійснить саме в цю країну називають символічним.

Водночас, як відомо, інавгурація Порошенка відбудеться у Верховній Раді лише 7 числа.

Нагадаємо, вчора, 2 червня, Центральна виборча комісія офіційно оголосила Петра Порошенка переможцем президентських виборів.

Результат обробки електронних протоколів ЦВК оприлюднила ще 29 травня.

Рейтинг відповідальності Порошенка в системі «Слово і Діло» становить 20%. Він виконав 13 із 66 обіцянок, зафіксованих проектом. Ще 6 обіцянок політика, в тому числі й обіцянка не скорочувати працівників компанії Roshen через обмеження з боку Росії, були провалені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: