Швайка не дасть побудувати дитячий комплекс у гнітючій атмосфері Межигір'я

Читать на русском

Міністр аграрної політики і продовольства Ігор Швайка не вважає за необхідне будівництво оздоровчого дитячого центру на місці президентської резиденції «Межигір'я», але й не називає інший можливий статус цього місця.

«Ті пропозиції, які озвучувало суспільство – спорудження дитячого оздоровчого центру, а також місця для проведення вільного часу, правду кажучи, критичні. Оскільки комплекс («Межигір'я» – Ред.) справляє гнітюче враження», – поділився Швайка на брифінгу, передає кореспондент «Слова і Діла».

На його думку, люди, які відвідують це місце, можуть «серйозно завдати удару по своєму моральному здоров'ю».

Відповідь на запитання, який статус може набути «Межигір'я», Швайка обіцяв дати через місяць після того, як проведе повну його інвентаризацію.

Нагадаємо, 22 лютого в. о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про намір створити на території колишньої резиденції Віктора Януковича в Межигір'ї лікарню для дітей.

Про плани створити в резиденції колишнього президента дитячу лікарню також повідомив нинішній секретар РНБО Андрій Парубій.

Ще 23 березня 2012 лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок обіцяв перетворити резиденцію "Межигір'я" в табір або дитячий будинок.

Всього в системі "Слово і Діло" зафіксовано 48 обіцянок Швайки. П'ять із них він вже встиг виконати. Які саме, можна дізнатисяна нашому сайті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: