Жителям селища Веселеньке від обіцянок Єфремова зовсім не весело

Читать на русском

Голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов пообіцяв вирішити питання газифікації селища Веселеньке Жовтневого району міста Луганськ, але обіцянку не виконав.

Нагадаємо, 2 вересня 2011 року Єфремов повідомив, що до нього звернулися жителі селища Веселеньке, яке було не газифіковане. «...Вони дуже хотіли б, щоб ми допомогли з газифікацією. І я взяв це питання на озброєння, ми будемо вирішувати з Міністерством енергетики. Отримавши від міністерства кошти, я думаю, ми людям допоможемо, і вони будуть мати газ», – пообіцяв регіонал.

Відзначимо, що цю новину жителі селища очікували вже не одне десятиліття, тим паче якщо врахувати той факт, що найпотужніша нитка магістрального газопроводу проходить безпосередньо поблизу Веселенького. Однак, як зафіксувало «Слово і Діло», станом на липень 2012 року кошти на газифікацію так і не були отримані, а жителі селища продовжили очікувати подачу газопостачання.

У тому ж 2011 році Єфремов не виконав ще одну свою обіцянку. Так, він заявив, що всі мікрорайони міста Красний Луч Луганської області, в які не подається вода, до 9 травня 2011 року будуть нею повністю забезпечені. Проте станом на 17 травня того ж року проблема подачі води в Красному Лучі не була вирішена.

Разом з тим Єфремов запевнив, що у 2012 році доб'ється включення до державного бюджету будівництва 136-кілометрової дороги з освітленням класу А1 між Донецьком і Луганськом. За його словами, це мав бути автобан сучасного європейського рівня. Але й ця обіцянка політика не була виконана, оскільки, за інформацією «Укравтодору», в 2012 році проводився ремонт тільки деяких ділянок існуючої дороги Донецьк-Луганськ.

Рейтинг відповідальності Олександра Єфремова в системі «Слово і Діло» становить 35%. Із 48 обіцянок політика виконаними вважаються 17, а проваленими - 23. Ще 8 обіцянок лідера фракції Партії регіонів перебувають у процесі реалізації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: