У Маріуполі обрали нового «народного мера»

Читать на русском

У Маріуполі біля будівлі міської ради відбувся мітинг, в результаті якого присутні проголосували за відставку чинного мера Юрія Хотлубея і обрання нового, «народного».

Ним став колишній керівник комунального підприємства «Альянск Гіс» Олександр Фоменко, пише «Слово і Діло» з посиланням на міський сайт Маріуполя «0629».

Повідомляється, що участь у мітингу взяли всього кілька сотень людей, солідарних з терористичною організацією «ДНР».

Сам Фоменко заявив, що вже з 2 червня має намір засідати в офісі ДНР. «Я обіцяю і клянуся, що зроблю все для міста і розумію, чим ця обіцянка загрожує мені і моїй родині», - додав «народний мер». Разом з тим він заявив, що завтра також вирішиться питання щодо Юрія Хотлубея і депутатам міськради. «Перше, що ми зробимо - створимо виконком міськради, а вже потім будемо вирішувати всі інші питання», - підкреслив Фоменко.

Як відомо, чинний мер Маріуполя Юрій Хотлубей був госпіталізований «для проведення оперативного лікування» у зв'язку з погіршенням стану здоров'я.

Поточний рейтинг відповідальності Хотлубея в системі «Слово і Діло» становить 17% - він виконав 4 з 23 зафіксованих проектом обіцянок, ще 10 його обіцянок знаходяться в процесі виконання. Зокрема, він пообіцяв протягом 2014 створити в Маріуполі 5 тис. нових робочих місць.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: