Мер Макіївки пішов «по-англійськи», не виконавши 24 своїх обіцянки

Читать на русском

Мер Макіївки Донецької області Олександр Мальцев подав у відставку 29 травня.

Про це повідомляє прес-служба Макіївської міськради 

«На черговому засіданні сесії секретар міської ради Лариса Толстикіна оголосила депутатам про те, що Олександр Мальцев написав особисте звернення про дострокове складення ним повноважень міського голови», - йдеться в повідомленні прес-служби міськради, пише «Слово і Діло».

Також повідомляється, що більшістю голосів депутати міськради ухвалили рішення про припинення повноважень міського голови відповідно до статті 79 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Невідкладно більшістю голосів на посаду першого заступника міського голови був обраний Олег Ситько, який донедавна обіймав посаду заступника мера. Крім того, на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів був призначений Володимир Полянський.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 27 обіцянок Мальцева, з яких були виконані лише 3. 5 своїх обіцянок він провалив, а ще 19 залишив у процесі виконання, тобто в цілому 24 його обіцянки реалізовані так і не були.

Мальцев пішов з посади, не закривши борги по заробітній платі, а також не відкривши центр реабілітації інвалідів шахтарської праці. Крім цих обіцянок Мальцев не виконав ще три - не прийняв невідкладних заходів щодо створення в Червоногвардійському районі гуртожитку для дітей-сиріт, не відкрив 5 нових виставкових залів в Макіївському міському музеї, також в 2006 році не відкрив Центр мистецтв ім. Ханжонкова.

Перебуваючи на своїй посаді, Мальцев планував відновити зовнішнє освітлення на території медичних установ Макіївки, організувати цілодобову подачу води у м. Макіївка, забезпечити місто 4-5 одиницями техніки для роботи в екстремальних умовах. Крім того, при Мальцеві повинен був завершитися ремонт пульмонологічного відділення лікарні №2.

З усіма обіцянками Мальцева можна ознайомитися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: