Тижневий дайджест станом на 15 квітня 2013 року

Читать на русском

За минулий тиждень до системи "Слово і діло" додано 106 нових обіцянок від представників центральних та регіональних органів влади. Серед головних фігур – Міністр освіти і науки Дмитро Табачник, голова КМДА Олександр Попов та голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

Міністр освіти Дмитро Табачник оголосив низку заходів, які відомство буде реалізовувати в рамках виконання соціальних ініціатив Президента. Так, в поточному році в Україні буде проведено близько 400 інтелектуальних турнірів, олімпіад та змагань. Також, за словами Міністра, протягом наступних двох років будуть оздоровлені близько 70% дітей шкільного віку. Вже цього літа в Україні організують 42 обласні, 15 всеукраїнських та дві міжнародні літні школи.

Крім того, Дмитро Табачник обіцяє в поточному році розпочати реалізацію ініційованої Президентом програми «Інтелектуальне майбутнє України».

Голова КМДА Олександр Попов звернув увагу на проблемну Бортницьку станцію аерації, і пообіцяв знайти інвестора для її реконструкції. До того ж, він окреслив часові рамки будівництва заводу з переробки мулу.

До святкувань з нагоди 1025-річчя Хрещення Русі київський очільник обіцяє завершити реконструкцію пам’ятника Магдебурзькому праву та облаштувати квітковий годинник на вулиці Інститутській. Минулого тижня голова КМДА також оголосив нові терміни здачі в експлуатацію станції метро Теремки та завершення реконструкції Поштової площі.

Черкаський губернатор Сергій Тулуб дав низку обіцянок міському футбольному клубу «Славутич», серед яких - посприяти встановленню нових воріт та купити міні-трактор для косіння газонівдля центрального стадіону Черкас.

Інші обіцянки Сергія Тулуба стосувалися розвитку закладів охорони здоров’я в області - у 2013-2014 роках розпочати будівництво обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, а також відкрити в поточному році медичні діагностично-консультативні центри на базі Канівськоїта Уманської районних лікарень.

Протягом вказаного періоду 18 обіцянок отримали статус "Виконано" та 19 - "Не виконано".

В Херсоні, нарешті, відкрився міський аеропорт, який давно обіцяли голова облдержадміністрації Микола Костяк та  голова облради Віктор Пелих. Ще однією приємністю тижня став початок засадження в центрі столиці каштанів «Бріоті», що ініціювали Олександр Попов та гендиректор «Київзеленбуду» Михайло Царенко.

Станом на 15.04.2013 року в системі "Слово і діло" налічується 987 персон і 13349 обіцянок, з них 8686 в процесі, 2384 виконаних і 2279 невиконаних.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: